Стефани е детска учителка… по призвание! Запознахме се на една Коледа преди три години. Тя твърди, че за нея съм бил като коледен подарък и ме нарича Анджело. И, случайно или не, се срещнахме със Стефани (и двамата облечени в червено) точно в деня на народните будители - на 1 ноември! Тя търсеше отговор на някои въпроси и искаше да ги получи чрез регресия. Самият финал беше показателен - регресията завърши с АЛЕЛУЙЯ!

ОТЗИВ НА СТЕФАНИ ЗА РЕГРЕСИЯТА ОКОЛО СЕДМИЦА СЛЕД НЕЙНОТО ПРОВЕЖДАНЕ: Както веднага предположих, че ще ме държи дълго... вероятно така е с всички. Много ме разтърси усещането за празнота и Вселенска тъга, която ме е съпровождала не само през този ми живот… В духовната лечебница се каза, че клетките ми са кристални... но не посмях да го кажа... иначе го видях веднъж в сън, свързан с теб... някога ще ти разкажа за него... ще се посмееш... В кръга, който правя с децата, се случват чудесии - успявам да се разлея в децата и... всичко се случва само... Много интересно ми се даде яснота за същността на директорката ми - тя само ще пречи на работата ми, но и да внимавам с нея... Почти до днес бях във вцепенение след регресията... Благодаря ти, Анджело! Това ще доведе до нов прочит на живота ми... всичко си идва на мястото - това, което усетих и изпитах. Затова са нужни регресиите на хората - да знаят кои са! Безценни дарове чрез теб идват към нас. Благодаря ти, Анджело! Имам чувството,че ми подари... Живот! Прегръщам те!

Ето и самата регресия…

ДУХОВНИЯ УЧИТЕЛ – Възрастен човек с дълга бяла коса - силен и могъщ, с бяла дреха… с топло излъчване. В едното му око се очертаха триъгълници. Името му е АЛОХИМУС.

ДУХОВНА БИБЛИОТЕКА – Много голяма, кръгла, с рафтове, а по средата – маса. Учителят ми вече е с островърха черна шапка.

ЛИЧНАТА КНИГА НА ЖИВОТА – тежка, дебела, кафява, отпред на корицата има триъгълен рубин, който е свързан с триединството. Съдържа 726 страници, които са пожълтели, а буквите са арабски. На първата страница има дете – ангел с бяла рокличка и къдрички. ЕЛОХИМ е името му. Вътрешният смисъл е ВЯРА, ЛЮБОВ.

МИНАЛ ЖИВОТ, ИЗБРАН ОТ УЧИТЕЛЯ – Пясък, камили, керван… Аз съм жена и нося кош на главата си. Държа повод на камила и вървя. Облечена съм с бяла, обикновена дреха. Млада съм и много бедна… в Саудитска Арабия през 325 година и се казвам Андреа. Отиваме в Багдад. Носим дарове на някакъв цар. Дебел е и не е добър… Мазен и тлъст е. Аз съм пратеник. Някой изпраща тези дарове за него. Изпитвам безразличие за това, което е… Този цар е… директорката ми в настоящия живот.

ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ДРУГ МОМЕНТ ОТ ТОЗИ МИНАЛ ЖИВОТ – Сега се виждам с дете, което обичам, но пак няма никой до мен, но съм щастлива, че съм майка. Детето е момиче… Мисля, че това е дъщеря ми от настоящия живот.

ПОСЛЕДЕН ДЕН – Чувствам се спокойна. На 68 години съм. Намирам се в каменната си къща. Около мен се суетят хора, които ме обичат. Един от тях е брат ми в настоящия ми живот. Аз съм на легло.

В МОМЕНТА НА СМЪРТТА – Не се съпротивлявам, приемам я спокойно и си тръгвам. Нямам силни чувства. Знам, че хората ме обичат, но изпитвам мир. В тъмни дрехи съм. Душата ми излиза през устата. Излитам нагоре и сякаш се разпръсвам… В този живот е трябвало да се науча на смирение.

ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ЗАЩО СТЕФАНИ ЧУВСТВА ОСОБЕНА ВРЪЗКА С ИТАЛИЯ – Виждам се като млада жена пред високи железни порти. Искам да вляза. Едната врата е отворена. С бели дрехи съм. Влизам. Води ме любопитство. Търся нещо. Имам усещане за самодостатъчност. Търся нещо и то не е човек… След това се виждам седнала на трон. Имам корона. Казвам се Салвекс. 3001 (!?) година е. Това е нещо, което съм търсила през живота си. Тронът и короната символизират мъдростта.

ОТГОВОР НА ВЪПРОС ЗА ВРЪЗКАТА НА СТЕФАНИ С НЕЙНИЯ СИН – Виждам го в дворец с чернобял под, подобен на дъска за шахмат. Там е играел ролята на развеселяващ шут. Аз съм била придворна дама и съм се влюбила в него, но не е имало взаимност и развитие на връзката. Това е било във Франция през 11 век. А сега ни срещат с него като майка и син, за да ме научи да приемам и доброто, и разбирането ми за не толкова доброто. Не знам дали ще се справя обаче…

ОТГОВОР НА ВЪПРОСА КАК ДА НАМЕРИ ПЪТЯ КЪМ ДЕЦАТА И ДА ГИ РАЗБИРА ПО-ДОБРЕ – Учителят ми казва да се потапям в тях. „Разтваряй се в тях – те са изворът, водата, океанът. Те ще те научат на всичко… Най-вече да обичаш. Те са кристалите, които търсиш. Нали това търсиш – съвършенството? Те са това. И затова идват учителите, за да помогнат. Те са водата… Затова искаш постоянно да се къпеш. Те са и сълзите. Те са и солта.” Учителят ми казва това във връзка с мой сън, в който видях кораб с кристални блокове сол. „Те са мъдростта. Те са елохимите… Правилно си разбрала. И ти си като тях и те те разпознават.”

ПРИ ДУХОВНИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ – Аз съм на маса, а те са около мен… Десетина са на брой. Изглеждат като вълшебници от приказки и като джуджета. Смеят се и се радват. Здрава съм! Радват се и възклицават: „Брех, брех…!”

ПРИ ПЪРВОИЗТОЧНИКА НА ЖИВОТА – Виждам го като Извор, но… в червено – пълнокръвно, живо, клокочещо. Чувам: „Огънят пояждащ”. Питам за червения цвят дали има някакво по особено значение за мен. Отговаря ми се: „Това е животът… Това е цветът на сърцето ти!” Питам Учителя - откъде се познаваме с теб? Той ми отговаря: „От Светлината – така кажи!”

ПРИ ГРУПАТА СРОДНИ ДУШИ – Събрали сме се в елипса. Ти си на централно място. Виждам приятелката ми Силвия, която ме учи на мекота и на безусловно обичане. Мариета ми показва как материалното може да ти погуби душата. Крис е сияеща мекота. Брат ми, не позволявайки ми да ползвам имуществото си, ми помогна да бъда това, което съм. Виждам и съпругът на Силвия… и двете ми деца… Смеем се, забавляваме се. Това са всички хора, които ми оказват влияние в живота ми. Те са ми като учители или заговорници. Така сме се договорили с тях – кой какво да провокира в мен, за да вървя към себе си. Чувам: „Всичко е много просто.”

ПРОЕКЦИЯ СЛЕД ТРИ ГОДИНИ – Свързано е с работата ми – участвам в разработки. Разбирам колко е важно те да достигат до хората. Те са опит, система, която разработвам с други хора. Това е толкова силно – животът ми… преминава през мен, защото така ще стъпва истината. Учителят ми казва: „В кръга е истината и ти знаеш това! Хванете се за ръце. Докосвайте се, не се отделяйте! Нали беше отделена през толкова много животи? Видя ли какво е пустота? Хванете се за ръце! Там е Изворът, там е Любовта – в кръга! Нали като се хванете, правите кръг? Няма ръбове – има съвършенство. Това е истината, това е цветето на живота, и знакът на Тангра с кръста, за които ме пита какво означават. И с Борислав се познавате оттам…

ОТГОВОР НА ВЪПРОС, СВЪРЗАН С ДЪЩЕРЯТА НА СТЕФАНИ, КОЯТО СТРАДА ОТ АСТМА – Учителят ми казва: „Можеш да й помогнеш с любов, мекота и приемане. Любовта е изцелителят… в нея и в теб – и в двете заедно! Ще успеете, ще успеете! Всичко ще бъде наред! Върви, върви и не спирай – ще стигнеш! Струваше си, нали? Толкова дълго търси – ще намериш! И ти вече знаеш това. С теб съм! Винаги съм бил и ще бъда! АМИН”

Сродните ми души пеят АЛЕЛУЙЯ, смеят се и се радват, а ти ги дирижираш…

http://www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8