Животът ме дарява с много Любов и в това отношение съм истински богаташ! :) Живея с усещането, че всекидневно чрез вас се вливат потоци Любов в реката на моя живот и тя става все по-пълноводна… сърцето ми се преизпълва с дълбока, преливаща Радост, Любов, Благодарност! Не мога да си кривя душата – не знам с какво съм заслужил и дали съм заслужил, но Съдбата е щедра и благосклонна към мен и ме среща с прекрасни същества от моя сроден кръг души, които ме даряват с възхитителна обич, отличителният знак на която е способността „просто да обичаш, без да очакваш нищо в замяна”. И е мотивиращо, зареждащо, вдъхновяващо да получаваш подобни чистосърдечни откровения:

Приятелка: Добро утро! Нещата, които пишеш, са като мантра! Като ги четеш, четеш и денят ти става вълшебен! ОБИЧАМ ТЕ! Прекрасен ден!

Б.Р.: Като мантра са, която обаче не всички пеят…  А може би с Вълшебство се изпълва битието само на тези, които я пеят. :)

Приятелка: Пробвано, изпитано, потвърдено! Аз живея в сбъдната приказка! И твоите думи са музиката, която ме води и вдъхновява всеки ден! Тананикам си всичко твое и ..... Чудесата започват!

Б. Р.: Предназначението на моята музика е всъщност... да откриеш своята собствена... А не да ме превръщаш в център на своята вселена… да ставаш зависима от мен! :)

И ми се иска да допълня някои есенциални неща, базирани на моя личен опит:

НЕ ИЗНАСЯЙ ЦЕНТЪРА ОТ СЕБЕ СИ... НЕ ГО ПРОЕКТИРАЙ В ДРУГ! НАМЕРИ СВОЯ ВЪТРЕШЕН ЦЕНТЪР... УСТАНОВИ СЕ В НЕГО... ПОЧУВСТВАЙ ПЪЛНОТАТА НА БИТИЕТО... И ТОГАВА, МОЖЕШ ДА СПОДЕЛЯШ ОТ ТАЗИ ПЪЛНОТА СВОБОДНО - С РАДОСТ И ВДЪХНОВЕНИЕ... БЕЗ ВТОРАЧВАНЕ И ОБСЕБВАНЕ!

ЛЮБОВТА НЕ ТИ СЛАГА ОКОВИ – ТЯ ТЕ ДАРЯВА С КРИЛЕ!

ЛЮБОВТА НЕ ТЕ ПРАВИ ЗАВИСИМ, НЕ ТЕ ПРЕВРЪЩА В РОБ… ТЯ ТЕ ОСВОБОЖДАВА И ЗА ПРЪВ ПЪТ РАЗБИРАШ КАКВО Е ТОВА ДА СИ ЧОВЕК В ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА!

ЛЮБОВТА ТИ ДАВА  УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ВЪРВИШ КЪМ ДРУГИЯ, НО ВСЪЩНОСТ… ТИ ПОМАГА ДА СТИГНЕШ ДО СЕБЕ СИ!

ЛЮБОВТА НЕ Е КОПНЕЖ… НЕ Е СТРЕМЕЖ, А СБЪДВАНЕ И ПРЕБЪДВАНЕ В НАЙ-СЪКРОВЕНОТО, КОЕТО ТИ ПРИДАВА ЧУВСТВО ЗА ПЪЛНОТА… ПРАВИ ТЕ ЦЯЛОСТЕН! ДРУГИЯТ Е СТАНАЛ САМО ПОВОД ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ, НО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА Е В ТЕБ!

ЛЮБОВТА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРЕВРЪЩАШ ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК В ИДОЛ – В БОЖЕСТВО, НА КОЕТО ДА СЕ КЛАНЯШ… А ДА ОТКРИЕШ БОЖЕСТВЕНОТО В СЕБЕ СИ! КОГАТО ГО ОТКРИЕШ В СЕБЕ СИ, НЕ Е ТРУДНО ДА ГО ОТКРИЕШ И ВЪВ ВСЕКИ ДРУГ… И ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ДРУГИЯТ… НЕ Е ДРУГ, А Е ЧАСТ ОТ ТВОЯТА РАЗГЪРНАЛА СЕ ЦЯЛОСТНОСТ!

ЧОВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА Е ПОДОБЕН НА СЛЪНЦЕ С БЕЗБРОЙ ЛЪЧИ… НЕ БЪДИ АЛЧЕН! НЕ ИСКАЙ ДА ОБСЕБИШ СЛЪНЦЕТО! ЕДИН ЛЪЧ ОТ НЕГО ТИ Е ДОСТАТЪЧЕН… ТОЙ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ!

ЛЮБОВТА Е ТАЗИ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА ЖИВОТА В ЕДНО ВСЕКИДНЕВНО ЧУДО, А ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК В… НЕОБИКНОВЕН ПОЕТ! КОГАТО ТОВА СЕ СЛУЧИ… ТЯ Е ИЗПЪЛНИЛА СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ… И ВСЯКО НЕЩО СИ ИДВА НА МЯСТОТО - ПРИДОБИВА ЦЕННОСТ И СМИСЪЛ!

На финала искам да споделя една красива история за любовта между Кришна и Радха:

Един ден жените на Кришна побеснели от ревност заради неговата любима - Радха. Те сварили мляко и й го изпратили с уговорката, че й го праща Кришна. Тя веднага го изпила в знак на благодарност, преданост и любов, но млякото било толкова горещо, че Радха получила силно обгаряне на гърлото. Когато възлюбеният й се прибрал вкъщи, жените му били ужасени - Кришна бил целият покрит с петна и белези от изгаряне, тъй като носел в себе си душата и част от любимата си.