Това са някои от отзивите след регресия... Като ги чета, а и като знам какво се е случило по време на регресията, се чувствам щастлив човек, защото нима има по-голямо щастие от това да носиш радост на хората, да пробуждаш Любовта в тях и да им помагаш да си припомнят своята истинска същност:

Благодаря Ви, че ми помогнахте да открия себе си! Обичам Ви!

П. Й.

Твоите регресии са Любов!

Д. С.

Благодаря ти! Направи толкова малко за мен, а всъщност всичко!

Б. Б.

Искам да споделя моите промени в живота ми след регресията ми с теб. Целият ми начин на мислене се преобърна. Имах страхове от самота. Изчезнаха. Сега съм щастлива с моята компания. Имах да изчистя един живот на безпаричие. И това се случи. Сега по чудо идват при мен прекрасните парички, които са необходими, за да бъдем тук на Земята. Благодаря на Бог и на теб, и на себе си!  Бъди благословен с дарбата, която имаш и я практикуваш, помагайки на много хора - включително и на мен. При регресия се отварят канали и като по чудо се подрежда животът на човека. Ставаш по буден, по-осъзнат. Благодаря!

Р.С.

Благодаря за прекрасното състояние, в което пребивавах през целия ден след регресията. Противно на очакванията ми за преживяване на стресиращи моменти от миналото, сякаш регресията с вълшебна гъбичка попи всичките ми напрежения. С хубаво дело си се заел, Борислав! Още веднъж благодаря!

Д. Я.

Благодаря още веднъж за духовното пътешествие, което ме преобърна, пречисти и възвиси! Започнах отново да пиша в дневника си, продължавам да получавам прозрения и да нареждам "пъзела". Много е вдъхновяващо!

Е. Н.

Борислав... и аз имам чувството,че след регресията съм в постоянна връзка с моя духовен Учител...големи вълшебства...И ако нещо не чувам...ми го написва и го слага пред мен...Днес имах пак вълшебна разходка...вече ги различавам когато ще се случва нещо такова...преди да си отворя очите сутрин виждам цветове...каквито не съм виждала досега...цикламено-виолетови,преливащи в безброй нюанси...а днес синьо-зелени...днес си задавах въпроса...Какво трябва да науча най-накрая...че колко ли пъти още ще ме връщат...на този урок...И ми беше отговорено...в много ясно чуване...РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА!ПРЕГЪРНЕТЕ ГО! НАЛИ АЗ СЪМ ЖИВОТЪТ! ТИ СИ... ЖИВОТЪТ,ТЕ СА ...ЖИВОТЪТ ! ОБИЧАЙ МЕ В ТЕБ!ОБИЧАЙ МЕ В ДРУГИТЕ! Нямам съмнение този път...както е било преди...и се чудех какво точно чувам...сега вече знам...Благодаря ти!Това е пак този глас който чух веднъж в градинката на Учителя...и ми каза...ДЕТЕ МОЕ,ДЕТЕ МОЕ!...и ме благослови! А днес в края на причудливата ми разходка...заведе ме на място където не бях ходила досега...и нещо ме накара да погледна нагоре към една сграда,на която с много големи букви пишеше -Бокал...Какви ли вълшебства се разстилат пред мен...Благодаря ти, Борислав.. за това,че мога да чувам и виждам вълшебствата си… Прегръщам те! След регресията...си в друго измерение...това е като Милост Божия...да ти се даде достъп до това...всъщност Милост си Е! Дава се шанс Любовта да стигне по-бързо и ясно до теб...!А това е Животът...разгърнат във всичките си цветове.

С. И.

Здравей, Борислав! Искам да ти благодаря за всичко, което ми се случи вчера с твоя помощ. Със сигурност живота ми няма да бъде вече същия..Доста неща ме накараха да се замисля и съм сигурна че с течение на времето пъзела ще се нареди. Бъди жив и здрав очаквам с нетърпение следващите ни срещи, като пристрастена съм!

К. Н.

Уникално е! Толкова дълбоко преживяване! Такова голямо блаженство! Защо извеждаш хората от това състояние! Толкова е хубаво! Има една свобода на абсолютна неограниченост! Много съм щастлива!

М. А.

Благодаря, за добротворството ти! Уникално галактическо пътуване!!! Очаквам новите срещи с желание!

Я. К.

А в моята душа грейна ясно слънце! Чакам го няколко години.Усещането ми по-скоро е,че се събуждам от дълбок,много дълбок сън...и всичко започна от лятото,от нашата среща и регресията,която ми направи...толкова интересен и забавен процес е събуждането и осъзнаването! Бъди Благословен!

Е. К.

Боре,снощи разказах на дъщеря ми за регресията.Учудването ми беше голямо,когато тя ми каза,че винаги го е знаела това. Каза,че и се случват странни неща.Все чува някакъв вътрешен глас,в който тя се съмнява,но винаги това,което и казва той, излиза правилно.Та и тя има желание за регресия.Като си дойде в България, ще се наложи да се срещнете.Разказа ми за сънищата си и за кристалите,които е видяла в тях.Сега и двете сме на ясно каква е връзката ни.Мога да кажа,че сега сме по-близо една до друга от когато и да е било преди.Тя е моето прекрасно слънце.Моята светлинка.Толкова съм щастлива!!Благодаря ти!!!! Искам да ти кажа,че сега се чувствам напълно пречистена!  Сякаш съм бял лист! Тепърва започвам да пиша новата си история!!!! Усещането ми при срещата ми с БОГ е любов!ТОЙ не съди,не ни наказва,а само ни обича и винаги е с нас.Той не иска да ни променя.Обича ни такива,каквито сме грешни,несъвършени.Единственото,което мога да направя,след срещата си с НЕГО ,е да раздавам тази обич,която почувствах на хората около себе си,безусловно,безмерно и всеотдайно. Боре,майка ми през целия си живот все ми разказваше сънят,който сънувала под упойка,когато ме е раждала,а той беше:Тя върви по една пътека и от страни са се събрали много хора,които и се кланят като минава покрай тях.Тогава не знаех какво означава,но сега сякаш изплува отговора.Това са били моите светлинки,които са и били благодарни за това,че е приела да ме износи и роди на този свят.Те са знаели за героизма,който е предприела.Сега съм и благодарна за това.Не я съдя.Не я чувствам толкова чужда.И всичкото това,тя го знае в отвъдното.Сега е щастлива,защото най-после аз знам истината за нас двете и съм и простила.Благодаря ти!!!! Всичко е много по-лесно,като е осъзнато и знаеш каква е била крайната цел.Без прошката не можеш да вървиш напред.Това ме е спирало.Трябвало е да го осъзная,да го приема и да простя.  Обичам те!!! А снощи сънувах,че около мен са се събрали много хора.Аз съм съвсем гола.Те ме къпят.Пеят до докато го правят.Чувствам топлина ,енергия,сила.Изглежда като кръщаване.След изпълнението на ритуала ме облякоха в бяла роба.Сложиха ми зелен венец на главата.Бях много щастлива.После ме поведоха напред.Пред мен вървеше моят духовен водач,хванал ме за ръката тръгнахме напред.Всички ни махаха за довиждане.Бяхме щастливи.Днес се чувствам перфектно.Имам чувството,че летя.Сякаш са ми пораснали криле.Всичкото това го споделям,защото искам да знаеш какво продължава да се случва след регресията.Надявам се да ти бъде интересно и от полза за твоите изследвания по време и след регресията!!!!!

Д. Т.

Здравей,Боби!Трябваха ми няколко дни за да асимилирам случилото се с мен по време на регресията!Минаха стотици мисли през главата ми... Аз съм много доволна от себе си! Опознах се донякъде и това ме повежда по желани пътеки.Преживяването,което ти ми помогна да изпитам, ме накара да се върна в този свят преизпълнена с още повече обич към всеки.Иска ми се да отворя сърцата и главите на хората и да им налея от тази любов,за да спре всякакво страдание....Дано по-скоро да се проумее! От теб лъха мъдрост и благост..,а аз съм жадна за тях!!! Благодарение на теб намерих себе си!Обикнах те,обичам те!

П. К.

Много добре ми дойде. Много съм доволна. Като че ли започнах да усещам всичко през сърцето си, а не с ума и логиката. Промяната дойде точно на 4.09, броени дни след регресията. Случи ми се в Италия на морето. Усещам света по коренно различен начин, затова казвам, че е труден този преход, но много благоприятен, много. И... Много ти благодаря за всичко! Определено тази регресия ме приближи много към душата ми. Винаги съм чувствала много близката си връзка с Учителя, дори и сега всекидневно, но винаги съм го усещала, че е стоял срещу мен, никога не съм му била сред учениците. Напътвал ме е винаги и преди, и сега. Разбрах още нещо след регресията. Умряла съм толкова млад/а от сърдечен удар, защото не съм следвала сърцето си. Сега този живот ми е даден, пак да е задоволен материално, но да следвам сърцето си. Да не ме водят други закони. Тогава съм имала всичко, а всъщност съм нямало нищо- един умислен, тъжен човек. Има деца, но не им се радва. Има жена, но не я поглежда. Без никаква радост в себе си. Затова пък сега този живот трябва да го науча до го живея с Радост и през сърцето си. Да, много, ама много помагат регресиите! Видях си живота преди. Досегашният ми беше заприличал на него :(( затънали в дуалността. Сега живея по нов начин. Поправям старото. Аз се чувствам като преродена. Имаш магическа дарба :)) определено идваш от идейния свят :))

Р. К.

Думите не стигат да опиша това, което ме грабна, четейки всеки ред от регресията... Мисля си как Бог е всичко онова, от което всеки от нас има нужда. Да му даде, да му прости, да го обича, да усети свободата, да прелива от истинската любов, щастие, доброта и мъдрост!!! А ти правиш регресии, за да подадеш не само ръка, да покажеш светлината и извадиш от мрака, да станеш опора и блестящ пример за вдъхновение на още прекрасни души, тръгнали да търсят пътя и опознаят себе си, да открият истината за всичко, което изгражда не само нас, пътя ни, утрешния ден, а да прогледнат и отвъд това... Твоите опити винаги завършват с блясъка в очите на хората, с тяхната благодарност и най-вече с неизчерпаемата ти енергия, желание и обич да докоснеш всяко сърце и душа... Ти знаеш сам, Боби, че хората трудно се доверяват на близките си, но когато се довериш и оставиш в ръцете на човек, който носи Божията благословия със себе си, намираш онова, което е било липсващата част от живота ти... Със сигурност всеки от тях ще намери себе си и ще се заобича още повече. Убедена съм, че от следващия миг ще променят всяка минута, която предстои да извървят занапред в нелекото житейско бъдеще. Ще са уверени и ще знаят как да постигнат това, което искат!

С. М.

Невероятна среща със себе си... Все едно бях всичко!

Е. М.

Според моето усещане най-съществената информация в моята регресия беше тази за едновременното пребиваване в цялото и в отделеността и за възможността да живеем чрез това осъзнаване, което в миналото не е било широко достъпно. Малко след регресията открих метод, който обяснява точно това състояние и го описва като процес и техника за постигане. Книгата я има и на български език - казва се "Тета лечение" За мен нещата се наместиха по един много простичък и чудесен начин (чудесен - от корен "чудо" :)) Само за информация ще ти споделя, че нивото на стрес при мен спадна рязко веднага след регресията. А преди две седмици и двете деца бяха болни едновременно и аз бях "бетон", т.е. психиката ми си е в старото стабилно състояние. Благодаря ти!

Г. П.

Уникално чувство! Няма земни думи! Не е хубаво… То е вълшебство! И аз не знам още къде се намирам… Няма думи! И досега така изпълнена в земния си живот не съм се чувствала!

Я. В.

Заслужаваше си абсолютно всичко! Чак да не ти се иска да се върнеш в реалността тука! Уникално изживяване... Просто нямам думи! Ама и аз си поплаках доста, де :)

Д. Т.

Това изживяване е един от най-прекрасните подаръци, които съм получавала.Имам толкова много да размишлявам над „видяното“. Все още ми е трудно да асимилирам всичко, но „продължавам напред“  Наистина след  регресията ми се вдигна много вибрационното ниво – направо си летя. Надявам се да задържа колкото се може по-дълго това състояние, предвид  забързаното и задъхано градско ежедневие. Напоследък от прекалено много ангажименти и проблеми съм понапълняла доста и подпухнала /не че това е най-важното в живота ми/, но ми направи впечатление, че няколко часа след регресията дрехите ми се “въртяха“  все едно са ми големи. Влизането в медитация в момента е много улеснено и се възползвам с „пълни шепи“. Още нещо интересно– когато произнасям  духовното си име/което не съм чувала никога през живота си досега/, се произвежда много енергия и радост в мен и покрай мен! Благодаря ти за всичко още веднъж и успех по Светлия път. Пак ще се виждаме!

Д. С.

Привет! Изминаха 5 дни откакто направих регресията при теб в Пловдив и от тогава не спират да се случват чудеса. По време на регресията видях един знак върху книгата на живота ми, който тогава не можах да опиша. Сега тази информация ми се разкри: това е Анкx/Ankh - египетският символ за вечен живот.
От тогава не спирам да получавам прекрасни послания от небето. Усещам, че след регресията вибрациите ми много се вдигнаха. Огромно количество светлина навлезе в мен и формира едно силно светлинно тяло. Хората около мен също го усещат. Казват ми: „Хубаво ми е само да съм покрай теб. Не е нужно дори да си говорим. Просто да усещам твоята енергия е достатъчно.” Много силни думи са това за мен.
Благодаря от сърце на теб и на всички небесни приятели, ангели, архангели и духовни учители, които направихте възможно това вълнуващо пътуване към моята висша същност.
Това е най-прекрасният подарък който съм получавала до сега в този земен живот!!!

М. К.

Като се върна назад съм изумена от многото картини, които видях, и усещанията си. Не предполагах, че "разходката" ще бъде толкова светла и пъстра. И е чудесно, че имате цел и послание към хората, които помагате да им се случат. Убедена съм, че това има значение. Още живеят в мен образите... Едно съм с всичко, всички сме едно... Единението ми нашепва и е в мен. Хубаво е да видиш потвърждения на усещанията си. И си казвам:"Трябва да го проявявам на Земята. Не е лудост. Истина е!”

Я. В.

Здравей, Борислав! Аз съм душата направила регресия на 30.06.2015г. в гр.Хасково на рождения си ден! Искам да споделя резултата от моята регресия.И както обикновено се случва, действителността не отговаря на очакванията.Търсейки отговор на безбройните си въпроси, всъщност се оказа,че това не ми е нужно.Случи се нещо съвсем друго,според мен много по-голямо.Три дни ми бяха нужни, за да се възстановя и да изляза от това състояние.Сега се чувствам центрирана! Вече не съм в детайлите, а в цялото! Като преродена, гледам се и не мога да се позная.Светоусещането е различно,сякаш най-после съм част от Вселената.Като цвете разтворило листенцата си за слънчевите лъчи.Любовта стига до мен и като в огледало се отразява и разпръсва към света.Стремях се да отстраня страха от високо и от вода, а всъщност изчезна страха като цяло.Чувствам се защитена,нищо не може да ме нарани.Няма добро или лошо-всичко е едно.Мисията ми стартира!С мен се свързват души, търсещи светлината, превърнах се в проводник на чуждата болка. Красив смисъл на моят живот!Нека бъде светлина за всички! Безкрайно ти благодаря и нека Бог ти дава сили и добро здраве, за да помагаш на изгубилите се! Благодаря!!!

Н. М.

Олеее, направо съм като омагьосана! Възможно ли е всичко това?! Само твоя глас и такава лекота... Трудно е да се опише... Не е яко, а вълшебно! Много съм щастлива и доволна! Цялото ми тяло сякаш настръхва отвътре. Много силно! За мен това, което получих, е, че успях да разбера игривата си природа и да се свързвам с нея. А на баща ми ще се усмихвам повече и няма да го съдя. Много ти благодаря! Това е... с нищо не може да се сравни! Така ли се чувства човек след смъртта си? Толкова е приятно! Не мога да изляза от това усещане... Толкова е хубаво! Искам да си го запазя и да си го нося. Сега, като тръгна по улицата, и ще започна да си скачам, защото никой вече не може да ме обвини за моята природа... игривичка. Все едно се родих отново. Все едно ми даде нов живот! Никога в живота си не съм изпитвала толкова истинско нещо! Страхотна е тази работа, която вършиш - да докосваш хората до тази чистота!

Я. К.

Сякаш съм още там! Сякаш съм още тук! Сякаш не знам къде съм! О, Боже, Господи! Направо съм още в безтегловност! Мога ли да те прегърна? Много те обичам! Не те познавам, но те обичам! Направо не знам къде съм! Няма такава Любов! Няма такова усещане!

А. А.

Този ден, все още ми е като нереален. Много ти благодаря за подкрепата! Оценявам я изключително високо! 
Аз не мога да си повярвам все още. Водя борба със знанието в мен! Ясно е кой ще е победителят, но да си поиграем!
Мисля, че силният първоначален стрес ме отмина. Сега ще си играем на приемане, защото ми изтръпнаха стъпалата от отказа ми да приема случилото се… всичко ми изглеждаше толкова невероятно - регресията, виждам цвят на аури и т.н. Направо се изплаших… всичко се случи почти едновременно (вкл. четене на мисли, което ми звучи като воайорство). Нужно е да се управлява добре тази чувствителност, за да не вреди на никого… Но се чувствам като Дороти от "Вълшебникът от Оз" - Имам чувството, че вече не сме в Канзас." И точка на капризите.
Предизвикана съм от новото си АЗ, да допускам грешки и да не ми пука от тях. Едва сега разбирам колко жестоко съм се наранявала с този си перфекционизъм.
Виждам как наистина се кефя да греша и да ме хващат. Като малко дете съм, след пакост.
Сетивата ми са още по-изострени.
Откакто съм се върнала, не спирам да рева… Голямо пречистване е моето и преди и тези 10 дена. Ще изляза като сълза!
Сигурна, в това което трябва да направя… Пак се обливам в сълзи по улиците, но се чувствам все по-лека и сигурна… Благодаря! Аз наистина се чувствам благословена!
Вече ти писах, че чувствителността ми се изостря все повече. И както казах на една приятелка - трябва ми Кундалини, за да овладея цялата тази енергия, защото аз сега го правя само по интуиция, която обаче знаем какво е. Брей, сложна работа!... всичко е взимосвързано, но се работи последователно за всеки проблем
.

Д. К.

До регресията на 27 юли - бях на дъното на пъкъла..без пари,безрадостни дни...От тогава до днес - първо си купихме кола,от седмица - селска къща,а вчера и кученце! А преди регресията имах фобия от кучета! Не знам как стана така,но съм мноого щастлива! Събрала съм куп желаещи приятелки за регресия!Ще трябва да те навестим! Аз лично - Благодаря! Ти си вълшебник!

М. М.

Регресията беше едно от най-невероятните и най-прелестни преживявания в живота ми.... Нямам думи да го опиша - трябва да се преживее...Всеки трябва да знае, че чрез нея се дават невероятни възможности, откриват се тайни, падат "бариери". Всички и всичко, което "срещаш" по време на регресия е любящо, нежно, топло, светло и истинско....Няма нищо страшно... освен ако не те е страх просто да се изправиш пред твоето Аз smile emoticon Дават ти се напътствия и насоки.... Аз лично в последствие получих и разрешение и на здравословен проблем - въпреки, че не това беше целта на регресията ми. Но всеки за каквото е отишъл и каквото е готов да поеме, това и получава.

Д. С.

Е...а си якото нещо! Гледал съм по филмите, но никога не съм вярвал, че е толкова реално. Е...а си якото нещо! Уникално! Още ми треперят краката!

Иван

Сега вече разбрах защо жена ми ме изпрати при теб... Аз съм човек, здраво стъпил на земята, но това, което преживях, е нещо уникално и бих го препоръчал на всеки!

Г. Х.

Здравей, Борислав.Душата ми танцува,това е заглавието на моето благодарствено писмо към теб. Някъде в дълбините на съзнанието си,в някоя важна част от ума си имах намерението да направя тази регресия преди години,но страхът беше по силен от мен.Страхувах се от това да променя живота си ,да сътворя това което съм възнамерявала да насоча вниманието си към дълбокото желание,да издигна ежедневието си до ново равнище.Страхувах се,защото смятах,че по време на регресията,ще видя един лош човек,който е направил нещо лошо и сега трябва да си плати.Имах очаквания.......,но уви това беше грешка.Оказа се,че аз винаги съм си била този чувствителен и състрадателен човек.Това което открих в регресията си ме впечатли дълбоко,направи ме много щастлива и ми даде голяма сила,случи се една повратна точка в живота ми,от смайващата информация която получих.Благодарна съм че се изправих пред страха,защото най после получих своето блестящо,гениално проникновение.След като се прибрах от регресията ,завесите се вдигнаха и успях да си отговоря,на много въпроси които някога така горещо си бях задавала в сърцето си.ПРОШКА,ПРОШКА,ПРОШКА... тази дума крещеше в главата ми.Не се налага да постигам и да се боря за нищо материално,всичко в този живот ми беше дадено на готово.От мен се иска да дам прошка,толкова малка думичка ,а толкова много чувства и болка събрани в нея,като отмъщение,ярост,гняв и още много мога да намеря,но неееееееееееееее взех важно решение ,да направя живота си по-хубав,защото точно за това сме създадени.Понякога забравяме,че притежаваме силата да формираме живота си по приемлив за нас начин и трябва да се вслушаме в мъдрия вътрешен глас на собствената ни интуиция.Когато се уповаваме и следваме своя вътрешен глас си даваме сметка ,че всеки ден за нас е дар и разбираме че сме удовлетворени като оползотворим този дар,вършим нещата които обичаме и не очакваме нищо от другите. Благодаря Борислав,за прилива на енергия и вяра,които получих от регресията,за това ,че си върнах вдъхновението и страстта към живота,за красотата и добротата,която очите ми намират накъдето и да се обърна .Как едно малко не можещо момченце да ходи без родители и толкова смирено и щастливо преобърна живота ми?.Ще работя върху своята прошка и ще се освободя от този воденичен камък,който нося векове наред,защото имам една цел и тя е да допусна повече радост в живота си,да бъда свободна.И всяка сутрин когато отворя очи ще натискам своя Рестарт,като избирам внимателно с какви мисли започва денят ми,защото както са казали"Дава ти се според вярата ти".Почти всички истории за личен успех са започнали с една -единствена велика мисъл,която е била подхранена с вяра.

С голяма благодарност: Й.

 

Здравей ! От няколко дни имам потребността да ти кажа, че до края на дните си тук ще съм ти благодарна за това, което направи. Зная, че регресията беше кратка, но аз имах нужда точно от тези отговори. Сигурно постът, на който съм в момента, ме кара да ти призная нещо, което премълчах. Само ако можех да си изключа съзнанието по време на регресията... ! Когато се видях с мъж, който ме държи за ръката, това беше Исус. Ти ме попита три пъти, а аз казах не зная... Изпитвах срам. А и аз и сега трудно произнасям името му. на глас. Имам чувството, че го осквернявам. Точно с момента преди разпятието душата ми не може да се справи. Сега обаче след регресията ми е по-лесно. Някак си го приех. А няколко дни по-късно прочетох това: "Готова ли си да свалиш Иисус и себе си от безкрайните страдания на кръста? Готова ли си да промениш твоята нагласа към възкресение на твоето съзнание в просветленото състояние на Щастие, радост и благословия, вместо да обясняваш защо се чувстваш измамена, изоставена, хваната в капан, безпомощна, отчаяна, без надежда? " Благодаря ти, че се появи в живота ми! Толкова много хора имат нужда от теб!

В. К.

Той Б. много скромничи... но тук е момента да спомена, че съм ходил преди години на две регресии при една психоложка... Те бяха интересни, с много истински преживявания, но... при Б. и неговата вълшебна аура се получават НЕВЕРОЯТНИ ПО ДЪЛБОЧИНА ПРОЗРЕНИЯ! Благодаря ти, Б. от сърце! Тези дарове, които ти ми даде, са не за един живот, а за хиляди прераждания!

К. Ж.

Здравейте, мина малко време от регресията (по точно казано от вълшебството), което преживях, благодарение на Вас! Не писах до сега, защото и в момента ми е трудно да опиша това, което преживях тогава, и как се чувствам от тогава до сега. Как се чувствам - всеки ден Съм в енергията на Благодарността, пребивавам е света на чудесата, сътворени от Бог и Неговият свят, пълен с помощници за другите и за мен. И преди е било така, но аз вече се доверявам на това, което виждам и усещам, а не го подлагам на съмнение, както беше преди...И няма как да е друго, след като се докоснах до Иэточника. Прекрасно и вълшебно е просто Да Бъдеш, очакванията и надеждите и мислите...останаха назад...та това е което облякох в думи - другото е една прекрасна усмивка, трепет в душата и пеперуди в стомаха, блясък в очите и всичко, което изразява физически моето щастие и радост, и спокойствие от това да Си Едно със Източника, със Себе си, с целия свят.....Благодаря сърдечно и до нови срещи!

С. Т.

Благодаря за тази регресия! Наистина успокоява душата ми и намества събития и причини... Много съм ти благодарна, че ме заведе в моя дом, че чрез теб мога да достигна до себе си. Нямам думи да опиша преживяването си. Отдавна мечтая за такова нещо...

Р. Н.

Привет, Борислав, имах най-невероятния ден в моя живот, благодаря ти най-най сърдечно! :) Толкова цялостна не съм се чувствала през целия си живот, така силна и уверена!

Желая ти ползотворна работа и искам само да ти кажа, че си докоснат от Бога - това е благословение, което правиш за нас! Толкова съм различна, не мога да се позная, промених се към добро и ти ми помогна за това!

Р. Р.

Чувствам се прекрасно след оцялостяването ми...имаше няколко дни в които почти само спах...сякаш всичко това да се вмести спокойно в мен...аз само блажено наблюдавах какво се случва ... Радост...! И как не...та нали цялото небе ми се усмихна, погали, дарува...Не зная дори как да опиша всичко това...няма още такива думи.Чувствам се много лека, уверена, силна,... чувам, разбирам всичко ...Големият дар, който получих - мечът с Виолетовия пламък...как да опиша това !? Имам чувания, насочвания как да изпращам виолетовата енергия към дъщеря си и не само...чувам много повече децата какво ми казват с рисунките си, веднага още като отида в градината и усещам състоянието на децата, родителите, моделите в семействата, хората, колегите, сензитивността ми е много разширена...Всеки ден разбирам грандиозността на случилото се в това оцялостяване...Голяма благодат ...И както беше след регресията и сега така, това усещане не се изключва, продължава да работи и да си свързан с това, което си видял,чул по време на процеса...Много добре разбирам със сърцето си титаничното ти присъствие в целия този процес...Нали те познавам и то от древността, ние сме много, много близки души... Благодаря ти с цялото си сърце!

С. И.

Когато разкажа на някои приятелки за регресията, ще им кажа, че е хиляди пъти по-добре от среща с екстрасенс. Сам си си екстрасенс с помощ от знаещ и можещ приятел. И хиляди пъти по-вярно и истинско от предсказанията. Че е прекрасно, неподозирано истинско, отварящо сетивата и душата преживяване. И какъв Урок!!!

И. Д.

Когато ми казаха за възможността да си направя регресия, много се колебаех дали да дойда и да си направя, но... добре, че дойдох! :) Бяха ми разказвали за връзката по време на регресия, но това, което преживях, надмина всичките ми очаквания!

С. А.

Здравей! Благодаря ти! Преживяването беше много силно и истинско - такава радост! Не помня да съм се радвала така. Даде ми се точно каквото ми е необходимо .Тази сутрин като прочетох твоите формули за придобиване на светия дух, разбрах ги - каква радост и то благодарение на теб! Толкова страдах през всичките години, защото не намирах любовта. Много съм ти благодарна!

П. Т.

Добро утро! Искам да споделя, че няколко дни след регресията се чувствам доста добре и някак си спокоен - без тревоги и съмнения. Определено имам доста за смилане, но душата ми сякаш намери покой. Усещам по - силно приятните и хубави аромати, имам повече сила и усещам, че мога да се насладя на малките моменти. След регресията най - важното, което разбрах, е разбирането за целостта на живота. А също, че имаме подкрепа свише за добрите дела. Това да имаме определена посока, не е бреме или тежест, а облекчение. В този ред на мисли ето един цитат :„Човек не може да Го разбере посредством разума, дори да разсъждава в продължение на епохи. И все пак тази реалност може да бъде достигната и пътят, водещ към Нея, е само един - да направиш Неговата Воля своя собствена. Неговата Воля, която вече е задействана в нашето съществуване.” (Нанак "Джап Джи")

Благодаря! Подкрепям Ви - Вас и Учителите около Вас :)

А. П.

Боже, такова невероятно преживяване не съм имала! Не мога да го опиша... Много е странно! Като осъзнаване на различни нива е... Разбираш ли? От една страна, все едно си всичко... цялата вселена с всички възможни потенциали... и в същото време все едно си нищожен... никой - не знаеш и не можеш нищо. Благодаря ти... макар че не е тази точната дума, но няма такава дума, с която да изразя това, което изпитвам!"  :)
Н. П.

Имах нужда от връщане към мен самата... Често се губя в делника... Това изживяване ме стопли и успокои. Сега имам посока!

Д. Д.

Да те благослови Бог! Благодарение на теб съм в друг етап на живота си, докоснала се до невъобразимото и незримото... Благодаря ти!

П. Т.

Здравей Борислав! След регресията живота ми се промени тотално. Пое нов курс.Помогна ми да разбера доста неща за смисъла на живота, бях като заклещена преди да я направим. Даже сега живея в България, прибрах се след 11 години емигрантство и се чувствам прекрасно в родния дом. Ще се радвам пак да се срещнем някой ден. Безкрайно благодаря за цялата помощ света има нужда от хора като теб. Прекрасен ден!

М. П.

Твоето име е Светлина! Защото пускаш светлина в душите на толкова много хора! И то когато стане най-мрачно и трудно! Продължавай да осветяваш пътя на загубилите се! Благодаря ти, че те има! Благодаря, че живея вече две пълни седмици без гняв и помен от егото ми! Смирение! Мисля, че ще успея! Вярвам, че ще успея! Благодаря ти! Бъди здрав и благословен! Прегръщам те!

Ж. П.

Бъди здрав, щастлив, празнуващ живота все така... ❤ Много се радвам, че хората се обръщат към теб за регресии и са все повече всяка година! Щастливо, спорно, удовлетворяващо поредно регресионистко пътешествие! Тези дни си говорехме със С. за живота и й казах, че постоянно ми се появява картината от моята регресия на последния ми ден в тогавашния живот...Имам дълбок вътрешен стремеж…

стремеж в този живот  - тази радост, която тогава изпитах...да е от изпълнен от  радости и вълнения, изживян живот...както ме научи ти да живея сега...А тогава радостта ми беше , че напускам този труден свят...Сърцето ми е радостно, живея осъзнато, центърът ми е Радостта...и ако нещо ме отвлича от нея...е за много кратко...връщам се в сърцето си и диво се радвам на всяка възможност пред мен...Благодаря ти, за големия Дар! Радвам се като малко дете...!...Много чудеса се случват...чета когато е трудно, молитвеника за придобиване на Духа...веднага се разрешават ситуациите...Всеки ден е Дар! Благодаря ти, че това разбиране ме води в живота ми!...

Щастлив бъди и честит, с всички земни и неземни радости... ❤

С. И.

Боре, ти си подобен на плодно дърво, където много птици пеят.  Всеки, който се спре до ствола ти, винаги ще чуе някоя птича песен специално за него си. А ако долепи ухо и притихне, ще разбере откъде иде и накъде е тръгнал. Дървото ти може да бъде и врата, а защо не и мост, по който някои късметлии могат да попаднат извън времето и пространството - там, където ти ще ни посрещнеш с широката си усмивка като ангел, архангел, а може би серафим или херувим, но ние някак ще си знаем, че това е Борето - нашия добър приятел, учител, съприказчик, който на земята даде на всички ни от своята мъдрост, истина и любов!Прегръщам те!

В. М.

Има хора, които вместо на години растат на Любов! Вие сте от тях!

Н. А.

Периодът след регресията беше забележителен! Цял месец почти!..Чувствам се съвсем друга... Много се успокоих и засиях в нежно розово.. Невероятен си!

К. С.

Прекрасно, леко… чак раменете ми олекнаха. Няма я тази тежест, този товар… Оправи се дишането. Няма я вече тази болка. Изпитвам лекота. Много странно, защото отдавна не бях изпитвала такова приятно чувство. Това са сълзи от радост! Аз направо грея… като децата – толкова всичко е прекрасно, истинско, чисто! Една такава лека съм – няма товар… този товар, който го усещах през последните години, го няма! Отново съм себе си! Невероятно е да видиш възможността и да усещаш, че можеш да го направиш!”

Л. К.

Наистина регресията е уникално преживяване! Благодаря Борислав ! Пожелания на всеки да се докосне до това невероятно пътуване! Ти със сигурност си Добър Водещ ,защото не исках да спираш да ми говориш! Гласът ти ме водеше, водеше… невероятно и истинско!

А. Т.

Здравей,Борислав! Днес е празник за мен! Две години от Новия живот! Осъзнаване,синхронност,любов към себе си,живот в Светлина и добруване,живот в хармония и всичко това,Благодарение на теб!Благодаря ти!Бъди здрав и продължавай да Добруваш все така всеотдайно!От теб искри Светлина!

М. М.

Боже! Ох! Голяма емоция! А... и коляното вече не ме боли. Излекува коляното ми! Благодаря ти! Дай да те прегърна! Ти си благословен и все така да помагаш на хората!

М. Т.

Здравейте Борислав! Не сте сам! Ние всички ви обичаме, тези, които бяхме водени от вас, в прекрасно пътешествие, където е хубаво да отиде всеки, за да намери себе си. Всичко толкова различно след вчерашната ни среща. Връщам се отново и отново там, където ме заведохте. Чувствам се по различен начин. Не мога да го опиша още. Сънувах сън, видях, как някой с една четка рисуваше очи, две очи, които бяха бели, а боите бяха на прах. Бели очи, от бял прах, толкова красиви и истински! Може би това бяха моите очи? Аз вярвам в чудеса! Благодаря ви, за пътуването! Беше прекрасно! Ние ще се срещнем отново, непременно ще се срещнем! Бъдете Благословен! Прегръщам ви! Благодаря ви!

Н. С.

Здравей, Борислав! Пиша, за да благодаря за чудесната и емоционална регресия вчера. Благодаря за доверието и търпението, за чудесното приключение, което имах възможност да преживея благодарение на твоята дарба! Ще се радвам да имам възможността на още една такава вълнуваща среща. Бъди благословен!

И. Ц.

Здравей, Борислав! За мен беше пречистване , прераждане отваряне на пространство , изумително преживяване , водещо към прекрасни промени . В старанието си да запомня всички подробности , сякаш губя и не си спомням добре определени моменти. Току що прочетох публикацията ти , която под музиката на Ения , беше мълниеностно преживяване ! Поклон и огромна Благодарност!

Д. Х.

Боре, тъкмо чух записа на регресията си и съм във фурор! Плаках, благодарих на Бога, усмихвах се, смях се. Хиляди чувства минаха през мен! По-уникално преживяване с Божестена намеса скоро не съм имала. Велико, Велико, Велико!.. И когато течеше записът, си припомних всичко до най-малките подробности, за да го изживея отново! Думите ми не стигат, за да БЛАГОДАРЯ на ГОСПОД, на ТЕБ, на ПЕТЪР ДЪНОВ и на ВСЕЛЕНАТА! Грея без да има някаква конкретна причина. Но съм радостна, защото не ме боли... сякаш не стъпвам по земята, а летя. Чувствам се одухотворена, както никога! Ти беше причината за моето чудо! Благодаря за светлото и топлото у теб, за Божията Любов към мен???? Вдъхновена съм на n-та степен... развълнувана и летяща!

Г. Д.