Регресията на А.е забележителна в познавателно отношение! Тя идва от високо поле на съзнание и определено ще представлява интерес за всички, които се интересуват от въпросите за произхода на човешките души и начина, по който те се въплъщават в земни тела.

Щастлив момент

A: Сцена от настоящият живот. Ден е. Имам усещането, че съм малко момиче, играя, подскачам, с бяла рокличка съм и бели сандалки. На асфалтова пътека съм, има пейки наоколо, а отстрани е поляна. Косата ми е руса, дълга, повдигната отстрани с две щипчици. 4-5 годишна съм, радостна и безгрижна. Играя си сама. Спокойна съм, хубаво ми е там, където съм.

В майчината утроба, 1 месец преди да се роди

A: Плувам, плувам все още, макар че вече е тясно. Спокойна съм, нося се, опитвам се да се наместя, така че да ни е добре и на двете. Майка ми е напрегната, ядосана е, крещяла е допреди малко. Аз се свивам когато изкрещи и после се опитвам да си напасна енергиите. Виждам цикламено-лилава светлина, която се разлива около мен и се опитвам да балансирам двете ни.

Влизането на Душата в плода

A: Видях нещо като всмукване. Все едно енергията ми се всмуква в майката в нещо като енергиен отвор. Влизам с усещането, че зная какво правя, просто гледам да вляза бързо, за да е максимално по-незабележимо и по-добре за нея. Виждам отново светлината – розово, цикламено, лилаво - примесва се, завърта се, обляна съм в тази светлина. Имам усещането, че тази светлина се движи с мен, цялата ме обгръща и аз се оставям, опитвам се да балансирам и напасвам с нея и с енергията на майка ми. Съзнанието ми е това, което ме ръководи. Влизам в плода около 5-ти месец.

Мястото в Духовния свят

A: Имам усещането за някакво сияние под мен. Пространство, огромно пространство, необятност. Сякаш съм над нещо като балон. Много странно, че не съм вътре. Тази енергия всъщност е под мен - в това, което е като балон. Сиянието е около балона. Виждам само горната част на този балон. Отдолу не зная каква точно е формата. Едно сияние, което се носи и аз съм над това сияние. Потича ми сълза от окото, защото физическото ми тяло реагира на голямата разлика във вибрациите. Не разбирам защо тялото ми в момента потръпва! Трябва да попитам защо? И това е някаква реакция от разликата във вибрациите.

Момента на изпращане на Земята

A: Има 4-5 същности около мен. Виждам горната част на силуети. Това е Съвета. Мисля, че в момента получавам насоките преди да вляза в тяло. Чувам: ти вече знаеш как става, просто се отпусни! Спокойно, ние сме тук. Имаш знанията, за да не ти е трудно. Появи се светлина. Бяха с бели фигури, бели същности, сега се появи концентрирана светлина, която е като око, което стана като слънце, само че цвета му е много наситено цикламено и в дясната част на физическото ми тяло виждам лилава същност - централно пред третото ми око виждам тази светлина той е този, който подпомага процеса за връщане в живот. Името му е нещо като Ейзрам. Неговата функция е да отваря мисловния коридор за връщане във физическо тяло. Прави свръзката, координира процеса по връщане в телата. Отваря мисловен коридор до физическото тяло, в което трябва да се въплътя. Коридорът е енергия - виждам началото като тръба, надолу е черно. Самият отвор се получава, както когато се пусне капка във вода. Капката във вода прави вибрации и те се усилват отстрани. Всъщност това е самият коридор - когато се отваря, вибрациите започват да се наслояват. Капката започва да тежи, но това е мисловно, енергийно, не е физически процес. Капката тежи, енергията си пробива път, получава се слепване на пространства… Всъщност това е енергията… Секунда… Давам си възможност да премина през коридора… Слепването на пространствата отваря този коридор, от едното пространство в другото и се минава мигновено… А сега получавам усещането за преминаване от едното състояние в друго и усещането в тяло… Усеща се много интересно… просто първия момент е малко труден, докато успееш да усетиш пак материалното и да се напаснеш в тялото. Това е процесът, в който влизаш в тялото. В момента цялото ми тяло е изтръпнало - най-вече около сърдечната чакра и слънчевия сплит. Тази концентрация е от слънчевия сплит до сърдечна чакра и се разпространява настрани по цялото тяло по същия начин, както капката разпространява вибрации. Там е нещо като местонахождение на душевната същност и тя оттам се свързва и по крайниците се получава изтръпване, което с течение на времето, в зависимост от това, доколко си опитен и си успял да се впишеш, се синхронизира енергийно.

Колко варианта на избор си имала и защо си се спряла на това тяло и свързания с него вариант на живот?

A: Мисля, че съм имала 7 или 8 тела за избор. Имам усещане за светлина, светлосиньо енергийно пространство, което се създава от мисълта. Секунда само, за да се изтегля от предишното, за да навляза в тази сцена… светло е и има някой отдясно до мен, може би е водачът. Показва ми екрана с телата, посочва ми възможностите, дава ми избор за различни точки. Две от тях не са на Земята, но не знам закъде. Като цяло не съм имала колебания и съм се спряла на този вариант като най-удачен заради възможността, която имам да се свържа с тялото. Най-подходяща съм. Но като че ли и тялото с душата ми. Най-добра връзка може да стане между ума, тялото и душата за изпълнение на мисията ми. Сама си поставям целите и задачите. Мисията на този живот е да направя съзнателен процеса на връщане към цялото, да направя процеса на свръзка между душите и Създателя, да направя процеса спокоен, неограничен, свободен, без страх и без болка. Ясно формулирана мисията звучи така: Съзнание в едно.

Кое е нещото, с което трябва да се занимаваш, за да се чувстваш вътрешно удовлетворена и щастлива и в същото време да бъдеш и максимално полезна за хората?

A: Като за начало трябва да задействам процеса, на това което съм започнала да правя. Готова съм. Трябва да задействам процеса, но това не е всичко. Ще има и други неща, но те ще се разгръщат постепенно. Следвам предварително начертания път.

Проекция напред във времето

A: Имам си може би мое място. Усещам се седнала на бюро и пиша. Имам какво да предам, важно е да бъде предадено и е свързано с работата до момента и цялостния ми опит. Това е книга, разработвам нов метод и трябва да го предам на хората. Необходим е. Ще донесе цялостност. Чувствам се вдъхновена и въодушевена. Имам знанието, че е правилно, това което правя, имам подкрепата на Отца, имам и директната връзка с Него и Неговата помощ.

Как си изградила връзката с Него? На какво се дължи това да имаш директна връзка с Него?

A: С тета на физическо ниво е започнат процес. Връзка си имам и тя никога не е отпадала.

Откъде идва твоята душа? Кой е първоизточникът на душата ти?

A: Казвам Отца, обаче в момента отново виждам огромен излъчвател и е енергия. Знам, че е сферично тяло, че от него тръгват вълни, които се разпростират навсякъде във Вселената, в която сме. Пак е като в море, но това са енергийни вълни. Имат много тъмен цвят, самият излъчвател е тъмен. Не мога да видя точно цвета, но вълните са точно същия цвят, в който видях моята енергия… много тъмно цикламено към…. не мога да го определя, няма такъв цвят тук, за да сравня.

Момента, в който душата излиза от излъчвателя

A: Ами всъщност тя излиза от друго място. Енергията е по-скоро бяло-жълта. Излязох като мехурче, като през тръбичка се излиза. Както сапунените балончета, които издухват през тръбичките. Усещането е за невинност, безгрижие. Когато излизам, променям цветовете си, приемам всички цветове едновременно, минавам през енергийни пространства, които са много нагъсто. Минавам през енергийни пространства, през които се зареждам с необходимите ми за този живот вибрацииуспявам да притегля всяка една вибрация от всички нюанси, които са ми необходими. Процесът се ръководи от Енергийна общност, а не от индивидуална същност. Тя е общност от души. Над нея е Създателя, но…мина ми през съзнанието Духовна майка. Нямам визия за Нея, имам само искрящо бяла светлина без нюанси. Има връзка… Създателят и Духовната майка участват в процеса. Духовната майка предава всички онези енергии, които са необходими, за да прикачим всяко едно чувство, емоция, което ни е необходимо да изработим в този живот. Всяко едно енергийно влияние, чувство, емоция, което успяваме да отработим чрез физическото тяло се координира чрез Духовната майка във Душата, която слиза и се отделя от Общността, от Цялото. Необходимо е да се мине през тези вибрации и концентрации на енергиите, които да се влеят в Душата, за да може  тя след това да ги проектира към Духа и да могат да се отработят от физическото тяло. Процесът е мигновен. Много е интересен, приятен и вълнуващ - чувстваме се добре, чувстваме се обгрижени. Имаме всичко, което ни е необходимо, за да се чувстваме добре, въпреки че на мисловно ниво не сме отделени, енергийно ние се отделяме за кратко. Просто това състояние от отделянето от Цялото и преминаването в енергийна частица – душа, която да се проектира във физическото тяло. Това състояние чрез Духовната майка и набирането на вибрациите успяваме да си приобщим всички необходими вибрации, цветове, чувства, емоции. Ето това състояние е необходимо, преди да влезем, за да се почувстваме част… Въпреки, че енергийно се отделяме да се почувстваме част от тялото, да се почувстваме обичани, да си спомним , когато успеем, да знаем какво е.

Голямото предизвикателство пред Душата, когато се въплъти в човешко тяло

A: Опитът, който придобива, защото тогава знанията се затвърждават. Не всички успяват да се справят навреме. Успяват да се справят всички в някакъв момент. Всички достигат, просто на някои времето не им е достатъчно. Има много, които не могат да се нагодят към вибрациите на физическия свят, на физическото тяло, но те винаги имат право на избор, вариантите са много, има хиляди варианти. Центрирането в себе си спомага, за да се нагоди и адаптира по-лесно към тялото и към физическите вибрации. Но не центриране във физическото тяло, центриране в себе си, в съзнанието си. И то просто се случва, когато си готов. Няма техника, няма метод - за всеки е индивидуално, всеки получава напътствието си от Духовните си водачи, които се грижат за този процес, за да протече гладко. Онези души, които се колебаят, получават допълнителни насоки и възможност. Колкото по-опитна е една душа, с толкова по-голяма лекота се справя с този процес. Опитността не означава непременно, че е много стара душа.

Душа от какво ниво и подниво си?

A: Може би 8 ниво, 8 подниво, но от колко не мога да кажа. Това ниво е над средното. Дава ми се нещо като коридор от светлина и това стъпало, на което съм. Над мен има други стъпала. Там, където съм аз, се отваря коридор по хоризонтала. Той се извива някъде обаче… Обитаващите това ниво притежават знание и мъдрост.

При групата сродни души

A: Има светлина. Не мога да различа колко са - усещам ги, че са трима. Разпознавам двама от тях. Те присъстват в настоящия т ми живот, но третата душа не я разпознавам. Виждам цветовете им – синьо и лилаво. Едната е повече синьо-бяло, другата синьо-лилаво. Цветовете им отразяват опитностите, през които са преминали. Целта, задачата на групата, това върху което основно трябва да работим е Излъчвателят. Появи ми се по-ясно. В началото беше като фенер, от който се излъчва един цвят светлина - само че в момента светлината започна да се завърта. В смисъл, че е концентрирана, движи се като по спирала, върти се и има енергийни нишки с всички цветове. Нашата работа е да успеем да направим връзката и достъпа на излъчвателя до душите на Земята възможна. Ние сме връзката между излъчвателя и хората, а чрез възможността енергията на излъчвателя да достигне до душите на Земята чрез нас, тези души успяват да направят връзка със Създателя.

Среща с Духовния водач

A: Излъчвателят е обърнат нагоре: има нещо като фонтан и той е седнал по средата върху него и медитира. Забавен е, много е хубав, искрящ. Показва ми как, преминавайки през мен, енергията ми в медитация успява да се свърже с излъчвателя, как се случва това. Името му е АНИАН и означава Сърце от светлина.

Книгата на живота

A: От светлина е. Спусна се и се завъртя като пергаментов лист, завързан. Като свободна птица се спусна и прелетя надолу, завърза се и в момента чака кацнал. Не мога да произнеса името на душата си, започва с Ан…има много съгласни, вътрешното му значение е някаква игра между светлина и цвете. Появи ми се цвете, не е земно цвете, обгърнато е от светлина отстрани.

Уроците с децата

A: Трябва да постигна баланса си във всяка една ситуация и затова ми се дават такива, които да премина, оставайки центрирана в себе си. Да имам хармонията и да мога да запазя целостта си. С. има да отработва сродни неща и аз мога да съм му полезна. За Т. нищо не ми се дава, освен широката усмивка - може би да се уча на радостта във всеки един момент.

Страх от високо

A: Виждам скала, море и вързоп, който пада. Аз съм този вързоп - млада жена съм, бутната съм и се удавям. Намесени са мъж и жена. При жената е ревност, мъжът я подпомага. Не знам какво съм им направила… Бременна съм в седми-осми месец от мъжа, а жената му е сестра. Не разбирам защо ми се дава тази ревност тогава! Спяла съм и така са ме вързали в някакъв чувал. Аз съм жива вътре, бутат ме от скалата, аз се удрям по нея падайки и се удавям. Мъжът е мъжа, с който живея сега, а жената е майка му от настоящия живот. Срещат ни в настоящия живот, за да се науча на любов Безусловна любов! Появява ми се едно око. Имах много трудности, имах много препятствия, но вече се справям. Трябва да бъда силна и да си отстоявам позициите.

Страх от тъмно

A: Виждам някаква тъмна същност…. Даде ми се картина, в която бягам от някой, който ме гони. Жена съм. Изведнъж изскача някой от тъмното и ме гони, аз пищя, крещя. Носи закривен нож, разпаря ми дрехите, реже ме, разрязва ме, докато бягам. Накъдето и да отида, все успява да ме стигне и нарязва цялото ми тяло и кървя, дрехите ми станаха като дрипи. Не знам дали умирам, но се сгромолясах - вече нямам сила да бягам, а той продължава да ме реже. Има умствен проблем, не е нормален. В сегашния ми живот тази душа е детето ми С. Няма карма между нас. Просто Безусловната любов трябва да е с мен.

При Духовните лечители

A: Малко вляво от мен има някаква светлина – златно, жълто, бяло. Като концентрични кръгове, задействани от центробежна сила. Усещам промяна в стомаха ми. Има енергийно присъствие около мен. Имам импулси, но сега не от слънчевия сплит, а отдолу - по-скоро от първа и втора чакра. Появяват се вълни, завихря се енергия към тези два енергийни центрове. Върти се спираловидно, сега прави нещо като вълна, като от големите окенски вълни за сърф. Имам физически усещания и те са много нежни, слаби. С насищането на тези два енергийни центрове, те ще бъдат балансирани и изчистени от тези страхове, които носех. На 5-та чакра, гърлената, виждам нещо като светещо петънце, което е някъде около началото на хранопровода ми. Заседнало е там. Излиза ми като недоизказано нещо. Енергията на Духовните лечители го изчиства и сега го няма. Виждам я в синьо, розово.

При Първоизточника

A: Мина ми през ума безвремие, но сега виждам разни цветове, може би пътувам. Да, пътувам. Имам усещането за всичко и нищо едновременно. Няма емоции, всичко е мир. Пълнотата на всички нива.

Приобщаване към Света на Светлината

A: Отново виждам цветове и кръгове около нещо, което не мога да съзра в момента. Кръгове в различни цветове от малки точици, по които върви енергия. Както са дюзите на душовете. Точиците са в различни цветове. Някаква пирамида от енергия се появи, но е много странно, защото са насложени няколко пирамиди една върху друга, само геометрични очертания във въртеливо движение през същия център, през същата ос ми се дават тези насложени пирамиди. Пирамидалната структура е добре да се запази. Това е структурата, която трябва да сътворим чрез себе си като енергийни отпечатъци тук заедно с физическите си тела. Наслагването на пирамидите са всъщност енергийните тела, които трябва да образуват енергийна сфера и затова е въртеливото движение. Окръжността, която се образува долу от техните основи, е диаметърът на самата сфера. Върхът на пирамидата, центърът показва накъде трябва да е насочена енергията. Всички върхове на наслагваните пирамиди трябва да са със съвпадащ център, за да може да се направи енергийна връзка с цялото, с Отца. Тези пирамиди са с меридиани!

Колко са твоите енергийни тела?

A: 19, но това не е пълната бройка. Не ми се дава информация колко могат да бъдат.

Сърдечен кристал

A: Виждам една пирамида, в нея топка-сфера, оттам има процеп в средата на пирамидата и сферата, от който се издига нагоре и там вече светлината е наситено цикламено. Носи ми усещане за спокойствие и радост.