Здравейте, приятели! Тези от вас, които следят дейността ми и се интересуват от духовна регресия, знаят, че от началото на март до началото на ноември съм на ваше разположение - пътувам из страната и провеждам индивидуални регресии. А февруари основно е месецът, в който е необходимо да заявите своето желание, за да ви включа в графика си. (Разбира се, това не означава, че не можете през цялата година да ме търсите за регресия) На практика мога да стигна до всеки град, стига да има желаещи – въпрос на уговорка е. Да припомня, че миналата година проведох регресии в София (пролетта и есента), Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Габрово, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Шумен, Хасково, Благоевград, Ямбол, Враца, Видин и Свищов – общо 338 регресии. В кой град ще дойда тази година и за колко време зависи от вашите желания – те определят моя график. Първо ще мина през градовете, в които има повече желаещи, като ще започна от София, тъй като там те са най-много, и постепенно ще вървя към другите градове – от градовете с повече желаещи към градовете с по-малко според предварително заявените желания. Заради качеството на процеса, не си позволявам да правя по повече от две регресии на ден, като едната е сутрин, а другата в ранния следобед. Тези от вас, които не можах да включа в графика си миналата година, понеже закъсняха със заявяване на желанието си, ще имат предимство при записването сега, но просто трябва да ми потвърдят. За същността на духовната регресия, може да прочетете в този раздел на страницата ми - статия №88 „ЗА ДУХОВНАТА РЕГРЕСИЯ”, а за въздействието на проведените регресии ще научите от статия №58 „ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ”.

Обичайната продължителност на една сесия е два часа, като базовата цена в Свищов е 60 лв. В другите градове, които посещавам, заради допълнителните разходи, които имам (транспорт, нощувка, наем на помещение), цената е 80 лв.

БЛАГОДАТТА ДА БЪДЕ С ВСИЧКИ ВАС И САМ ГОСПОД ДА МЕ ВОДИ ТАМ, КЪДЕТО ТОЙ МЕ ЗОВЕ, ПРИ ТОЗИ, КОЙТО СЕ НУЖДАЕ ОТ НЕГО ЧРЕЗ МЕН! АМИН